meer dan 20 jaar ervaring

Bouwbedrijf Ritte & Persoon is ontstaan in 1998, oorspronkelijk onder de naam

Onderhoudsbedrijf Ritte & van den Berg. In 2008 werd dat Bouwbedrijf Ritte & Persoon.

Werkwijze

net en overzichtelijk - van begin tot eind

Zowel grote als kleine verbouwingen kunnen veel zorgen geven. Wij nemen u deze zorgen graag professioneel uit handen. Dat begint bij een deskundig advies op basis van een persoonlijk gesprek op uw locatie, gevolgd door een offerte.

Kennismaking

We komen bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen met u door te nemen en ideeën uit te wisselen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Op basis hiervan kunnen wij een goede indicatie geven hoe lang het duurt om onze vrijblijvende offerte samen te stellen en aan u op te sturen.

Meerwerk

Met goede voorbereiding en intensief overleg met ons team, trachten wij uiteraard zodanig te offreren dat de kans op meerwerk zo klein mogelijk is. Als er op wat voor moment dan ook echter toch meerwerk dreigt te ontstaan, wordt dat direct met u besproken.

Offerte

Wij werken met een vast team van goed op elkaar ingespeelde onderaannemers. Zij zijn, net als wijzelf, nauwkeurig in hun opgave. Het duurt daarom - zeker in deze drukke tijden - gemiddeld twee weken om u de offerte, toe te zenden.

Afronding

Wij werken niet alleen netjes tijdens het project, zowel in bewoonde als onbewoonde situaties, we leveren het ook netjes en bezemschoon op. Dat noemen we "good housekeeping". Alsof het bij ons thuis werd gedaan.

Jeffrey Persoon

Eigenaar

In 2008 ben ik, na mijn studie bouwkunde, begonnen in het bedrijf en daarmee ontstond bouwbedrijf Ritte & Persoon. In de afgelopen jaren heb ik veel uiteenlopende en uitdagende klussen mogen realiseren. Nog steeds ga ik dagelijks met veel plezier naar het werk en ben ik blij met het persoonlijke contact met onze klanten.

Jeffrey persoon

Reacties van klanten

Harry Ritte

Harry Ritte

Eigenaar

Samen met Jeffrey de drijvende kracht achter het bedrijf.