ONZE DIENSTEN

ALLES VOOR UW VERBOUWING – VAN A TOT Z

Werkwijze

HELDERE COMMUNICATIE - VAN BEGIN TOT EIND

Om u een zo helder mogelijke offerte uit te kunnen brengen komen wij graag persoonlijk bij u langs om uw ideeën en de gewenste veranderingen aan uw pand te bespreken. Waar nodig maken we ook foto’s. Deze bespreking en het uitbrengen van de offerte zijn voor u kosteloos. U krijgt van ons een offerte, met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden, op papier. Waar nodig met tekeningen. Uiteraard altijd vergezeld door een exemplaar van onze Algemene Voorwaarden.

Verbouwen

Het is vanzelfsprekend voor ons - en ons hechte team van onderaannemers - om georganiseerd te werken en op te ruimen. Daarom kunnen wij ook in bewoonde situaties verbouwen, waarbij we alles doen om het voor u leefbaar te houden.

Energiezuinig renoveren

Ook het renoveren en isoleren van monumentale panden behoort tot onze diensten. Inclusief werkzaamheden zoals als het plaatsen van rieten kappen, warmtepompen, zonnepanelen en isolerend glas.

Aanbouw

Ook voor het ontwerpen en realiseren uw veranda of serre zijn we u graag van dienst.

Badkamers & keukens

We hebben veel ervaring met de verbouwing van badkamers en keukens, en het daarbij behorende in kaart brengen van leidingen, zodat niemand later voor een verrassing komt te staan.

Goed om te weten

Door de platte organisatie heeft u bij ons altijd direct de juiste persoon als aanspreekpunt. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we gaan met uw opdracht op dezelfde manier om als wanneer het bij ons in ons eigen huis gedaan zou worden. We pakken het voor u op van A tot Z, van idee tot uitvoering en oplevering.

Waarom wij zo’n breed scala aan diensten kunnen aanbieden

We werken al jaren samen met een aantal vaste onderaannemers. Onderling vormen we een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen op elkaar vertrouwen. En dat komt onze algehele dienstverlening merkbaar ten goede, wat weer voor veel mond tot mond reclame zorgt. We zijn dan ook trots op de projecten die we tot nu toe mochten doen. Klik hier om een greep uit deze projecten te bekijken.